Ako v papučiach

Rád skúšam voľnočasové topánky a už bolo na čase kúpiť si zase nové. Tak som sa rozhodol skúsiť topánky Meadow, ktoré ma zaujali svojou podošvou s technológiou eCorn, pretože dobre tlmia rázy a šetria nohy. A keď bolo na výber medzi čiernou a modrou, voľba bola jasná. Čierne nosia všetci, tak som sa chcel odlíšiť.

Pracujem v IT podpore, takže toho v práci zas toľko nenachodím. Ale aj tak trávim v týchto topánkach celý deň a cením, aké sú pohodlné. Pripadám si v nich ako v papučiach a súčasne sa mi vďaka ich priedušnosti nepotí noha. Často si ich obujem aj do mesta s kamarátmi alebo napríklad s priateľkou na prechádzku. Skrátka kamkoľvek idem, beriem si Meadow so sebou. Na to, že sú v mojom topánkovníku už takmer pol roka a na mojich nohách takmer každý deň, sú stále v dobrom stave. A teraz ich dokonca nosím aj v zime, keď práve nie je sneh.

Som s nimi veľmi spokojný, preto si ich kúpilo veľa mojich kamarátov. Môj otec a brat mojej priateľky už nosia Meadow tiež. Premýšľam, že si na leto kúpim aj čierne, ale zvažujem ešte druhé voľnočasové tenisky od Bennonu – Nexo. Tak uvidíme, ktoré to vyhrajú. Možno oboje?

Petr Brunclík

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Mohlo by vás ešte zaujímať

Na vlastnej koži

Bosky, parťák pre cestovateľov

V Boskách na pláž, vychádzku aj do mesta na prechádzku. Alebo na cestu okolo sveta. Prečítajte si, ako sa v nich chodí známemu cestovateľovi Slávkovi Královi.
Prečítať
Na vlastnej koži

Salvadory do leta aj zimy

Jar ani leto síce ešte nie je, ale užívam si pravidelné prechádzky a výlety aj teraz v zime. A rovnako ako v lete vytiahnem Salvadory, v zime na nich rozhodne nepadá prach.
Prečítať
Na vlastnej koži

Tepláky aj mimo domu

Je zaujímavé, ako je teraz trendom chodiť v teplákových súpravách aj mimo domu. Ľudia si na to počas covidu dosť zvykli a už to tak zostalo.
Prečítať

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo