outfit pracovního oblečení

Macher od hlavy až po päty: Pracovné vybavenie pre domácich majstrov

Keď je práca zábava a zábava sa stane prácou, je čas na správny outfit. A keď ide do tuhého, potrebuješ vybavenie, na ktoré sa môžeš spoľahnúť. Každý, kto pracuje rád vo svojej dielni alebo na záhrade, si zaslúži vybavenie, ktoré mu bude v každom kroku vyhovovať.

Poďme sa pozrieť na každý kus oblečenia, ktorý tvorí machrov pracovný outfit od hlavy až po päty.

Pracovná bunda Erebos Jacket Black: Kryje ti chrbát, nech sa deje, čo sa deje

Kvalitná bunda je ako verný parťák – vždy ti kryje chrbát. Či je to vo vetre, daždi alebo pri práci v prievane — musíš mať istotu, že ťa nezradí. S našou bundou Erebos Jacket Black to je samozrejmosť. Je robustná, ale zároveň dostatočne flexibilná, aby si si mohol v pohode kľaknúť alebo siahnuť po tej najďalej položenej skrutke. A vrecká? Tie majú svoj systém – každé má svoje miesto a účel. Machri najviac oceňujú elastické manžety, vďaka ktorým nefúka do rukávov, a telo tak zostáva v teple.

Machr v pracovní bundě Erebos

Pracovní kalhoty s laclem Erebos Bibpants: Tvoje druhá kůže

Bez dobrých nohavíc to skrátka nejde. Náprsenkové nohavice Erebos Bibpants Black sú ako druhá koža – sadnú, padnú a hlavne vydržia. Sú dosť pevné, aby odolali ostrým hranám a dosť priedušné, aby si v nich mohol tráviť pokojne celý deň. Majú špeciálne vrecká na náradie, takže máš vždy poruke, čo potrebuješ. A keďže sú to náprsenkové nohavice, nesmie im chýbať krtkova kapsička na veci tvojmu srdcu najbližšie. A to nie je všetko. Nohavice si môžeš jednoducho upraviť na svoju výšku.

Pracovní kalhoty s laclem Erebos Bibpants

Bezpečnostní polobotky ORLANDO XTR S3 NM Low: Spolehlivý parťák pro každého machra

Hľadáš topánku, ktorá ustojí aj ten najnáročnejší pracovný deň? ORLANDO XTR S3 NM LOW je tvoja ideálna voľba. Bez kovu, bez kompromisov – táto nonmetalická pracovná topánka ti poskytne maximálnu ochranu a pohodlie. Tento model je odolný voči vode, olejom a teplu až do 300 °C.
A čo keď ti na nohu spadne niečo ťažké alebo stúpneš na niečo ostré? Kompozitná tužinka a kevlarová planžeta ti nohu uchránia. Navyše, keď je vonku šero alebo sa blíži noc, vďaka reflexným prvkom ťa uvidí každý na míle ďaleko.

Pracovní boty ORLANDO XTR S3 NM LOW

Pracovní rukavice Kalytos Gloves: Aby i ruce byly v pohodě

Pracovné rukavice KALYTOS sú nutným parťákom pre každého machra, ktorý potrebuje spoľahlivú ochranu s komfortom druhej kože. Zabudni na pocit ťažkých a neforemných rukavíc, ktoré ťa po každej práci nútia dať ich dole a vetrať si ruky. KALYTOS prichádza s priedušnými panelmi, ktoré zaisťujú, že nech už drieš akokoľvek, tvoje ruky zostanú suché a v pohode.
Navyše môžeš bez problému ovládať telefón a vďaka vodoodpudivým vlastnostiam zostanú ruky suché aj pri nečakanom kontakte s vodou. Suchý zips na zápästí zaručuje, že rukavice skvele padnú a udržia sa na mieste.

Pracovní rukavice Kalytos Gloves

Kombinuj toto vybavení a je to trefa do černého. Tento outfit tě nejen ochrání, a zároveň budeš vypadat jako pravý machr, ať už se pustíš do čehokoliv.

Pamatuj, že práce může být náročná, ale s tím správným vybavením se stane hračkou. Ať už jsi doma v dílně nebo na zahradě, s naším vybavením budeš připravený na cokoliv a co je nejdůležitější, budeš při tom vypadat jako profesionál.

Buď machrom vo svete domácich majstrov a obleč si to, čo ti sluší a čo ti slúži.

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo