Doprajte svojim nohám zdravotný komfort už toto leto

Pohodlie a zdravotné benefity sú vlastnosti, na ktoré je nutné sa pri výbere obuvi zamerať ako prvý. Našťastie už to neznamená, že topánky musia vyzerať ako klasické papuče z výkladov zdravotníckych potrieb. Obúvajte štýlové voľnočasové nazuváky, v ktorých vydržíte chodiť celý deň, či už hľadáte obuv do práce alebo na vychádzku do mesta.

 

Korok je extrémne všestranný prírodný materiál, ktorý navyše patrí medzi obnoviteľné zdroje. Ide o odumretú kôru duba korkového, ktorú dobre poznali ľudia už v 14. storočí. Hojne sa využíva na výrobu vínnych zátok, podláh, obložení stien – a to pre svoju ľahkosť, pevnosť, nehorľavosť a vodovzdornosť. Stále častejšie sa korok presadzuje aj v módnom priemysle, či už ide o kabelky alebo obuv. Práve topánky sa z korku vyrábali už v stredoveku a teraz nastal čas vrátiť sa ku koreňom.

 

KORKY sa stali obľúbenou voľnočasovou obuvou práve na leto. Ich názov to hovorí jasne – sú vyrobené zo 100 % prírodného korku. Vďaka tomu, že v podošve nie je iná materiálová prímes, je obuv veľmi ľahká, a tak sa vaše nohy aj po celom dni budú cítiť príjemne. Hrubá vrstva korku v podošve navyše izoluje chodidlo od chladu aj tepla, preto je stále zachovaný optimálny tepelný komfort.  I z toho dôvodu sa dajú nosiť na cestách, doma ako prezuvky, ale pokojne aj v práci ako pracovná obuv. KORKY prinesú zdravotné benefity kĺbom, chodidlám aj chrbtici najmä tým, ktorí pracujú v gastronómii, zdravotníctve, predajniach, uplatnia sa však aj pri sedavom zamestnaní v kancelárii.

5 dôvodov, prečo sú KORKY dobrá voľba
  1. Zvršok rešpektuje prirodzenú anatómiu ľudskej nohy – obuv skvele padne.
  2. Unikátna stielka z ľahkého prírodného korku je podporou pre priečnu aj pozdĺžnu klenbu.
  3. Výrazná pätová miska zaisťuje dobrú stabilitu a správne postavenie pätovej kosti.
  4. Veľmi ľahká a pružná podošva EVA s rebrovaným dezénom prináša príjemne mäkký došľap pri chôdzi.
  5. Podobne aj machová podošva tlmí nárazy pri chôdzi po tvrdom podklade.

 

 

KORKY sú obuv ideálna na jar a leto, pretože kožený povrch stielky má vysokú nasiakavosť a priedušnosť, takže zaisťuje chodidlám celodenný pocit sviežosti aj v tej najväčšej horúčave. „Podošva z ľahčeného EVA materiálu prispieva spolu s korkom k veľmi nízkej hmotnosti obuvi. Ak máte široké alebo, naopak, úzke chodidlo, nazuváky vám budú aj tak držať na nohách. Všetky prednosti nazuvákov pocítite až po 5 dňoch ich používania, keď sa topánky prispôsobia vašej nohe a budú skutočne pohodlné,” hovorí Robert Kunorza, výkonný riaditeľ Bennonu.

Vďaka nastaviteľnému zapínaniu kovovými prackami KORKY prispôsobíte presne šírke svojho chodidla. Kvôli väčšiemu pohodliu ich odporúčame vybrať o číslo väčšie. Vyberať môžete z niekoľkých farebných variantov, pričom biele, ružové a zelené majú vyšší klinok, aby sa ženám pohodlne nosili.

Majte na pamäti, že ak chcete, aby vám topánky dlho slúžili, nie je vhodné ich nosiť do dažďa a mokrého prostredia. 

 

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo