Camos a Terenno High na vlastnej koži

Naše produkty ešte pred uvedením na trh testujeme nielen v laboratóriu, ale hlavne na používateľoch, aby sme ich doladili do posledného detailu. Kvalita je základ, pohodlie a funkčnosť sú však na prvom mieste.

Je radosť chodiť a obliekať sa do produktov, ktoré si sami navrhujeme. Nedávno sme vyrazili so svojím svokrom na šťuky. Babie leto je už definitívne za nami a poriadne prituhuje. To bola príležitosť obliecť sa do našej novinky Camos, ktorú prezývame štít proti vode, vetru a chladu. A obaja sme boli maximálne spokojní. I keď svietilo slniečko, fúkal pekný severák. Ocenili sme tak predovšetkým predĺženú chrbtovú dĺžku bundy a vyvýšený pás nohavíc. Aj celková pružnosť látky prišla vhod, keď sme ťahali dravce z vody. Určite oceňujem aj nepremokavosť, asi ako každý rybár. Vreciek majú nohavice naozaj dosť, ale nie zase toľko, aby ste nenašli náhradné háčiky. V kombinácii s dlhoročnými osvedčenými topánkami Terenno High na podošve Vibram sa pri vode nemusíte báť pošmyknutia. Membrána Regi-tex ma podržala aj pri brodení plytkou vodou a nohy zostali v suchu.

Nakoniec to presvedčilo aj môjho svokra a rozhodol sa, že si aj on kúpi topánky Terenno. Už si nechce meniť ponožky a prezúvať sa do náhradných topánok v aute.

Robert Kunorza (CEO & Head of R&D BENNON Group, a.s.)

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Mohlo by vás ešte zaujímať

Na vlastnej koži

Bosky, parťák pre cestovateľov

V Boskách na pláž, vychádzku aj do mesta na prechádzku. Alebo na cestu okolo sveta. Prečítajte si, ako sa v nich chodí známemu cestovateľovi Slávkovi Královi.
Prečítať
Na vlastnej koži

Salvadory do leta aj zimy

Jar ani leto síce ešte nie je, ale užívam si pravidelné prechádzky a výlety aj teraz v zime. A rovnako ako v lete vytiahnem Salvadory, v zime na nich rozhodne nepadá prach.
Prečítať
Na vlastnej koži

Tepláky aj mimo domu

Je zaujímavé, ako je teraz trendom chodiť v teplákových súpravách aj mimo domu. Ľudia si na to počas covidu dosť zvykli a už to tak zostalo.
Prečítať

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo