S Terenno High aj za koňmi

Väčšina mojej práce sa odohráva za monitorom počítača, preto keď môžem, trávim svoj voľný čas vonku. Hoci a možno práve preto, že pracujem v jazdectve, prchám práve do stajne, kde si vyčistím hlavu. Nie je to len o jazdení, ale aj o práci, ktorej je tam vždy viac než dosť.

V stajni akoby čas ubiehal pomalšie, ani sa nenazdáte a niekoľko hodín je preč. A celý ten čas je človek v podstate vonku, či je leto alebo zima. Preto si dávam záležať na tom, aké oblečenie a topánky mám na sebe. A ako každú ženu ma zaujíma nielen funkčnosť, ale aj vzhľad.

Na tieto dni, keď som v stajni a vonku už nie je úplne najteplejšie, som si vybrala členkové topánky Bennon Terenno High. Nielenže sú to pevné topánky, ktoré ma nezradia v akomkoľvek teréne, ako už ich názov napovedá, ale navyše vyzerajú naozaj dobre. Na jeseň a zimu sa to v ohradách pri koňoch mení na chodník odvahy, či už je všade blato alebo to zmrzne, ale ja viem, že ma tie topánky nenechajú v štichu. Nikdy som sa nepošmykla, nemala problém prekonať rozšliapané a zamrznuté ohrady a čo viac, nikdy som v topánkach nemala mokro. Vďaka vodovzdornej membráne REGI-TEX som skrátka v suchu.

Keď som v nich vkročila do stajne prvýkrát, všetkých mojich priateľov tieto topánky nadchli. Teraz už je to asi 5 rokov a keď príde prvé chladné počasie, celá stajňa vytiahne Terenna. Či už sú to chlapi, ktorí zastanú ťažkú prácu okolo stajne, alebo dievčatá, ktoré sa starajú o kone a vedú jazdecké krúžky pre deti aj v mrazoch niekoľko hodín.

V stajni sa topánky vážne nešetria a často boli po jednej zime odrovnané, preto sme radi, že sme našli také, ktoré s nami dokážu udržať krok.

Karin Sošková 

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Mohlo by vás ešte zaujímať

Na vlastnej koži

Bosky, parťák pre cestovateľov

V Boskách na pláž, vychádzku aj do mesta na prechádzku. Alebo na cestu okolo sveta. Prečítajte si, ako sa v nich chodí známemu cestovateľovi Slávkovi Královi.
Prečítať
Na vlastnej koži

Salvadory do leta aj zimy

Jar ani leto síce ešte nie je, ale užívam si pravidelné prechádzky a výlety aj teraz v zime. A rovnako ako v lete vytiahnem Salvadory, v zime na nich rozhodne nepadá prach.
Prečítať
Na vlastnej koži

Tepláky aj mimo domu

Je zaujímavé, ako je teraz trendom chodiť v teplákových súpravách aj mimo domu. Ľudia si na to počas covidu dosť zvykli a už to tak zostalo.
Prečítať

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo