Salvadory do leta aj zimy

Jar ani leto síce ešte nie je, ale užívam si pravidelné prechádzky a výlety aj teraz v zime. A rovnako ako v lete vytiahnem Salvadory, v zime na nich rozhodne nepadá prach. A čo by to bolo za víkend bez nejakého výletu?

Salvadory mám teraz už dva roky a boli so mnou na všetkých výšľapoch, výletoch aj túrach, ktoré sme s rodinou a priateľmi podstúpili. Väčšia časť prechádzok je síce lesom a po asfalte, pretože kvôli malému a rodine nechodíme do vysokých hôr na náročné túry, ale som si istá, že ťažší terén zvládnu bezproblémovo.

Minulý víkend som v nich práve strávila celú našu tradičnú obecnú zabíjačku, ktorú organizujem. Dosť som ich ocenila, pretože mrzlo a nebola mi zima od nôh. Sú skrátka dobrým parťákom aj do nevľúdneho počasia – spomínam na náš posledný výlet z Březnice cez Boudu na Malenovický hrad. Stali sa z nich skrátka také víkendové topánky na môj voľný čas a koníčky. Do práce ich však nenosím, to volím elegantnejšiu obuv.

Salvadory mám v pláne ešte dlho mať, som na topánky totiž veľmi opatrná, a navyše som s nimi naozaj spokojná. Ešte používam impregnáciu, aby vydržali ako nové čo najdlhšie. Vyskúšala som veľa topánok od Bennonu a tie, ktoré mi po niekoľkých rokoch doslúžili, využívam stále ďalej na prácu okolo domu a na záhrade. Som šetrný človek.

Veronika Kozmíková

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Mohlo by vás ešte zaujímať

Na vlastnej koži

Bosky, parťák pre cestovateľov

V Boskách na pláž, vychádzku aj do mesta na prechádzku. Alebo na cestu okolo sveta. Prečítajte si, ako sa v nich chodí známemu cestovateľovi Slávkovi Královi.
Prečítať
Na vlastnej koži

Tepláky aj mimo domu

Je zaujímavé, ako je teraz trendom chodiť v teplákových súpravách aj mimo domu. Ľudia si na to počas covidu dosť zvykli a už to tak zostalo.
Prečítať
Na vlastnej koži

Ako v papučiach

Pracujem v IT podpore, takže toho v práci zas toľko nenachodím. Ale aj tak trávim v týchto topánkach celý deň a cením, aké sú pohodlné. Pripadám si v nich ako v papučiach.
Prečítať

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo