Tepláky aj mimo domu

Je zaujímavé, ako je teraz trendom chodiť v teplákových súpravách aj mimo domu. Ľudia si na to počas covidu dosť zvykli a už to tak zostalo. Ja preto cez víkend nosím tepláky prakticky všade. Chcem si počas víkendu užiť to pohodlie, keď na sebe nemusím mať rifle, nemám problém ísť v teplákoch napríklad nakupovať.

Dlho som hľadal tepláky, ktoré by neboli široké a pripomínali skôr nohavice, ale zároveň mali teplákový materiál – aby skrátka boli pohodlnejšie než bežné džínsy. Našiel som Anesi a som s nimi maximálne spokojný. Svojim kamarátom, ktorí majú podobný typ postavy a radi nosia tepláky, odporúčam veľkosť M, ale mám aj známeho, ktorý nosí veľkosť S, aby mal tepláky tesnejšie.

Teraz som si ich cez víkend vyskúšal aj na šport, keď som šiel hrať s kamošmi futbal. Pekne pružili a cítil som sa komfortne po celý čas. Navyše veľmi snežilo a bol som prekvapený, že neboli premočené. Neviem, či je to tým pevným materiálom alebo termobielizňou, ktorú som mal pod ním, ale zvládli aj menej prívetivé počasie.

Anesi rád nosím ako súpravu s čiernou mikinou Mykonos, na šport je taká teplákovka dobrá. Pekne to spolu ladí a zároveň je Mykonos funkčná mikina, ktorá vďaka svojej pevnosti perfektne zvládla aj sneh. Mimo športu si ju rád beriem do práce a von, dokonca si ju obľúbila aj moja žena, ktorej teraz budem jednu kupovať, spoločne s teplákmi Anesi.

Dokonca si dokážem takú súpravu predstaviť na svojom malom synovi, tak napríklad raz BENNON urobí teplákovku aj pre našich malých machrov. Náhodou, rovnaká súprava pre otca aj syna, to by bolo veľmi dobré!

Jiří Prášek

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Mohlo by vás ešte zaujímať

Na vlastnej koži

Bosky, parťák pre cestovateľov

V Boskách na pláž, vychádzku aj do mesta na prechádzku. Alebo na cestu okolo sveta. Prečítajte si, ako sa v nich chodí známemu cestovateľovi Slávkovi Královi.
Prečítať
Na vlastnej koži

Salvadory do leta aj zimy

Jar ani leto síce ešte nie je, ale užívam si pravidelné prechádzky a výlety aj teraz v zime. A rovnako ako v lete vytiahnem Salvadory, v zime na nich rozhodne nepadá prach.
Prečítať
Na vlastnej koži

Ako v papučiach

Pracujem v IT podpore, takže toho v práci zas toľko nenachodím. Ale aj tak trávim v týchto topánkach celý deň a cením, aké sú pohodlné. Pripadám si v nich ako v papučiach.
Prečítať

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo