Tipy na darčeky ku Dňu otcov

Deň matiek je síce za nami, ale blíži sa 18. jún – Deň otcov. Deň, o ktorom nie každý vie, možno ani váš ocko. Deň, kedy máte skvelú príležitosť ho prekvapiť, poďakovať a urobiť mu radosť. Aký darček by ho potešil? Či už je to milovník piva, športu alebo je to domáci majster, existuje veľa možností, ako mu vyjadriť svoju lásku a vďačnosť. Nechajte sa inšpirovať niekoľkými tipmi na rôzne darčeky.

 

 

Domáci majster alebo záhradník?
Ak sa váš ocko zaujíma o prácu na záhrade, je zapálený domáci majster alebo remeselník a záhrada je jeho vášňou, môže byť kvalitné vybavenie skvelým darčekom. Kúpiť môžete napríklad novú brúsku alebo vrták, ale ak sa v tomto odvetví vôbec nevyznáte, stavte na istotu. Strečové pracovné kraťasy alebo nohavice s kolennými vypchávkami, prípadne poriadne pracovné rukavice či opasok ho zaiste potešia. Alebo rovno prídavnú kapsu na náradie. Skrátka nemáte šancu šliapnuť vedľa. Potom už len zostáva skočiť do montérok a stráviť spoločný deň na záhrade, pretože to mu koniec koncov urobí najväčšiu radosť.

 

Športový typ
Pre ocka športovca existuje celý rad možností, akým darčekom ho prekvapiť a potešiť. Aký šport má najradšej? Bicykel, futbal alebo bežky? Netreba kupovať nový bicykel alebo korčule – tie si často každý chce vybrať sám. Preto stačí obdarovať maličkosťou v podobe funkčných ponožiek, impregnačného prostriedku alebo funkčnej bielizne. Je nejaký šport, ktorému sa vždy chcel venovať, ale nenašiel si na to čas? Nájdite si voľné odpoludnie a naplánujte športový deň so svojím otcom.

 

Vášnivý turista
Miluje váš otec vysokohorské vychádzky, dlhé túry alebo skrátka trávi voľný čas rád v prírode? Kúpte mu výbavu alebo doplnky presne na mieru. Taký multifunkčný batoh alebo praktický nákrčník sa hodí každému dobrodruhovi. A aby sa nestalo, že si turista zvrtne členok pri prvom zakopnutí o kameň, správna trekingová obuv je základ. Obujte ocka napríklad do Terenno Low a vyrazte s ním na vychádzku!

 

Univerzálny tip pre každého ocka
Niekedy je najlepším riešením siahnuť po niečom univerzálnejšom a kúpiť niečo, čo by si váš otec sám nekúpil.  Pohodlné kvalitné bavlnené tričko s takým nápisom, ktorý bude vášho otecka definovať na každom kroku. Môže v ňom zamachrovať doma, v práci či medzi kamarátmi v krčme. A aby cesta z krčmy bola čo najpríjemnejšia, čo tak odľahčiť mu nohy ultraľahkými teniskami? Nešliapnite vedľa.

Ukážte svojmu ocovi, aký macher to je.

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo