Vodovzdornosť FILIPA XTR O2 HIGH v pohybe

Pri výbere obuvi často všetci potrebujeme vedieť, či do topánok nezatečie, keď si ich vezmeme v zime alebo na dlhšiu túru mokrým terénom. Preto je potrebné vyberať topánky s membránou, ktorá zaistí tak vodovzdornosť, ako aj žiaducu priedušnosť. Kvalita je u nás na prvom mieste, a preto je naše laboratórium vybavené aj zariadením, ktoré testuje vodovzdornosť produktov priamo v pohybe. Čo to znamená?

Po upevnení obuvi do stroja dochádza k jej ohýbaniu pod uhlom 45°, a tak je simulovaná ľudská chôdza. V prístroji je voda vo výške približne 1 cm nad hornou hranicou podošvy a vložené elektródy vnútri obuvi snímajú prípadný priesak do vnútorného priestoru. Prístroj tak umožňuje detegovať technologické nepresnosti obuvi s membránou a pomáha nám vylepšovať kvalitu konštrukcie obuvi.

Ako si viedlo v tomto teste FILIPO XTR O2 HIGH? Norma udáva, že v priebehu 80 minút nesmie do obuvi presiaknuť voda. Tieto hranice však necháva Filipo ďaleko za sebou, vďaka vodovzdornej membráne REGI-TEX totiž voda dovnútra nepretečie ani po 480 minútach a 26 516 ohyboch. A to je celkom slušný výsledok, čo myslíte?

 

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zadarmo a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu
Doprava zadarmo pri vrátení tovaru
Prioritná reklamácia do 15 dní
Registruj sa

Mohlo by vás ešte zaujímať

Otestované v laboratóriu

So Stingerom bez nebezpečného iskrenia

Ako vybrať pracovné topánky vhodné do vyhradených EPA priestorov? Nejeden macher by vám správne odpovedal, že je potrebné mať obuv s ESD vlastnosťami.
Prečítať

Zľava 5 % pre Klub Machrov

Pridaj sa do Klubu Machrov jednoduchou registráciou. Členstvo je zdarma a obratom získaš okrem zľavy aj ďalšie výhody.

30 dní na vrátenie a výmenu

Doprava zdarma pri vrátení tovaru

Prioritné vyriešenie reklamácie do 15 dní

Zákaznícka podpora

Otváracie hodiny

Po – Pi: 8.00 – 15.00

Tel. číslo